Grymt med fett: anklår Till åt vi rödlök brässerad med en skvätt rött vin, vinäger, salt, peppar, kryddnejlika och lagerblad Längst in i skafferiet
Ankrillettes med syrlig rödkål Gnid in anklåren med salt och socker, låt gärna ligga över natten. Hyvla rödkålen och rödlöken fint, gärna på mandolin Recept.se
Konfiterad kyckling med borlottibönor Jag åt Konfiterat anklår med spetskål och morotspuré, ankan var så mör att den bara föll isär. Rödlök. Varm bönorna och tillsätt delade körsbärstomater, tunt skivad rödlök samt hackad persilja Bara mat...och lite till
Allhelgonamney med avokadomousse, canard confit & mangosorbet Stek anklåren i en panna, kör klyftpotatis och rödlök i ugnen. Det är något fel på svenska högtider – i alla fall de på hösten Vin mat & Alsace
soppa på anklår Bryn anklåren på båda sidorna i smöret. Lyft anklåren ur kastrullen och skär/ dra isär det möra köttet i lämpliga munsbitar Tasteline
Confit de Canard m apelsin Lägg anklåren med rivet skal från två apelsiner samt svartpeppar i en plastpåse. ½ rödlök (om så önskas) kokschefen.se