Frågan är väl hur det går för pågarna och hur dom kommer att reagera, kommer vi att hitta dom på vars en gren i julgranen eller kanske med en kula på huvudet a'la Piff och Puff i Kalle Ankas jul
Vad gäller tryffelpastan har jag köpt den på Mariannes fisk i Spånga. Tryfflerisotto Duktig skvätt olivolja 2-3 schalottenlökar 4 dl aborioris 2,5 dl valfritt vittjut Salt och peppar Tryffel (svamp, pasta eller både och som i det här fallet) 8 dl hönsbuljong (eller om det finns någon annan trevlig buljong av ätbar fågel som till exempel anka) Rejält med parmesan och smör (2,5 dl respektive 30 gram om du fegar, på restaurang får du definitivt mer smör)
Ska ni göra "seafood" gumbo, så ska ni göra roux´n ljus mjölkchoklad färgad, och anka och lite mörkare kött(vilt kanske), då kan man göra sin roux mot mörkchoklad
Så i stället för att äta mycket gåslever åt jag anka i alla dess former. Till förrätt åt jag denna fisktartar på lax och torsk med smak av citron, koriander och chili
Tog en sväng förbi China Market på vägen hem från jobbet för att köpa anka till nyår. Telefonerade hemmet och bad sonen plocka fram fisk ur frysen, för mitt inre öga hägrade mumsiga fiskbiffar
Nej, det blev inte anka, men väl fisk. Hundens ägare hade nämligen suttit och iakttagit familjen, precis som vi, och med hjälp av sitt husdjur lyckades han valla ner familjen Anka till vattenbrynet
Fisk & Skaldjur, Kött & Fågel samt som multibox med alla fyra smakerna. 1 Gourmétsnacks Anka. 1 Gourmétsnacks Anka. 1 Gourmétsnacks Anka. 1 Gourmétsnacks Anka
Confitering är en tillagningsmetod som man förknippar främst med anka men innebär egentligen att rätten eller huvudingrideinsen tillagas (kokas eller sjuder) i någon form av fett
Grönsaker, halstrat fläsk eller anka sitter fint tlll. Mer för sallad och kyckling än fisk. Bra karaktär för den som gillar Argentinas vita karaktärsdruva torrontés som här blandats upp med chardonnay till lätt aromatisk, fräsch och trevlig blandning som funkar till både fisk och asiatiskt