Idag får du recept på ett av de godaste bröd jag provat senaste året. Bakade det till min Paleo-blogg vintras, testade då för första gången att baka i min lergryta
Italienska småkakor som man njuter av till kaffet eller en kopp te. Hasselnötter. Valnötter. Pinjenötter. Vispa smeten med en elvisp tills allting blandas väl
Pukka detox med smak av anis, fänkål och kardemumma skall hjälpa kroppen med utrensning. Rivstarta kroppen, gör dig av med gifter och få massor av energi
Instant Lion’s Mane smakar väldigt mycket Anis och den har jag tillsatt i raw food dressingar (god när man använder apelsin eller äppeldressing) och när jag gjort indiska vegetariska grytor men även i mitt surdegsbröd
½ tsk anis. I måndags började jag jobba efter sju veckors ledighet. Det visade sig väldigt snabbt att man är väldigt trött på kvällarna när man jobbat en hel dag, ett faktum jag förträngt under ledigheten
De har kastat lakrits pulver från Afghanistan och Iran i pannan. Den är gjord av en dessert tjej i stockholm, som bland annat håller i lakrits provningar och desserttillverkning av mycket bra kvalite – Kika in på Desserter utan gränser
Knäcket går fint att smaksätta med exempelvis kummin, fänkålsfrö, anis eller rosmarin. Det jäser och gräddas för fullt i media, hemmabakning har blivit en livsstil och nu söker många nya alternativa sätt att baka
Rooibos, fänkål, koriander, kummin, anis från kontrollerade ekologiska odlingar. Nu är jag tillbaka på jobbet och börjar så småningom tänka på nya inköp efter julruschen