Ananaspaj kesella recept

Lussebullar med créme fraiche

Lussebullar med créme fraiche

Ananaspaj. Saffransbullar med kesella är ju en vida känd julfavorit bland många och min tanke var helt enkelt att bullarna skulle bli ännu lyxigare och ännu smakrikare och saftigare med den lite fetare créme fraichen i degen
Ananaspaj

Ananaspaj

ca 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. Hacka samman mjöl och smör skuret i mindre bitar, gärna i en matberedare

Syrlig ananaspaj

rör ihop kesella, socker och vaniljsocker. Syrlig ananaspajPajdeg. Servera ananaspajen med en klick vaniljgrädde eller vaniljglass

Karibisk ananaspaj

Vispa grädden och blanda med kesella, socker och apelsinskal. 250 g kesella. Hacka samman smör och mjöl, tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg

Karibisk ananaspaj

250 g kesella. Hacka samman mjöl och smör skuret i mindre bitar, gärna i en matberedare. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg

Mandarin & ananaspaj

Vispa ihop kesella, creme fraiche, strösocker och vaniljsocker. Jag letade efter ett snarlikt recept och hittade ett recept på en ananaspaj men man byter ut mandarinerna i receptet så är den exakt som pajen jag fikade på