Gillar du heta spett så kan du ta i några droppar tabasco extra. Färsk ananas. Du kan blanda lite extra chilisås med olivolja och tabasco och servera i en skål vid sidan (använd ej samma sås du penslat med som varit i kontakt med rå kyckling)
Vispa grädden och blanda i cremé fraiche, chilisås, tabasco, senap, worchestersås och vitlök. Då vill man ha en middag som påminner lite om södra breddgrader och i denna rätten tillför ananasen och chilin lite heta toner
Servera dem ihop med en god ananas och melonsallad, så känns de extra somriga. Ananas och melonsallad. Servera dem ihop med en god ananas och melonsallad, så känns de extra somriga
ananas/mango-chilisås. ev några droppar tabasco. Tillsätt ev lite tabasco om man vill ha lite sting i. Saftmajan står på spisen och jobbar för fullt med att göra svart vinbärssaft så jag tänkte hinna med ännu ett tips
1 msk honung eller finhackad ananas i spad. 5 droppar tabasco efter smak. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål eller en plastpåse (gärna dubbel om den spricker) tillsammans med den kyckling du vill marinera
ananas i bitar, skinka i skivor eller strimlor. kycklingkött - använd stekt strimlad kycklingkött, ananas, currypulver, skivad röd eller gul lök samt röd färsk eller inlagd paprika
Tillsätt några stänk tabasco och chilikrydda. Syrkan på denna regleras lätt med mängden tabasco. Smaka av med tabasco, ej för mycket denna ska inte vara stark i smaken utan bara ha lie sting