Den har ett härligt gult täcke och smak av ananas. 1 paket gelépulver ananas2 ½ dl kokande vatten3 dl gräddfil200 g philadelphiaost100 g florsocker1 tsk vaniljsocker3 dl vispgräddeGarnering. 1 paket gelépulver ananas2 ½ dl vatten Gör så här
eventuellt konserverade ananasringar. På toppen lade vi ett tunt lager italiensk maräng, skivad hermetisk ananas och dekorerade med citrongelé och marsipankycklingar
1/3 ananas. Exotisk moussetårta. 24 mars 2016, 23. 01. Den här moussetårtan kan man variera i smak nästan hur mycket som helst, det enda som behövs är en puré av frukt, bär eller varför inte någon grönsak eller rotsak
Den här hemmagjorda varianten går fint att göra med de flesta fruktjuicer och om man använder sötare frukter eller bär (vattenmelon, jordgubbar eller ananas till exempel) behöver den inte innehålla en massa extra socker heller
Torrt vin med fruktiga inslag och toner av gråpäron, litchi, tropisk frukt, ananas, floral samt avslut som är aningens fruktsött där mineraliteten och syran balanserar upp vinet
Använd persikor eller ananas på burk. Gelatin stelnar inte i rätter med färsk ananas eller kiwifrukt. Och även ananas och kiwifrukt på burk fungerar fint
Häll juicen från ananasen i en kastrull. Skär ananasen i bitar och lägg i en skål. Gröp ur fruktköttet med en tesked i så hela bitar som möjligt och lägg i skålen med ananas