Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port Kyckling 4 st Kycklingfiléer 1 msk soja 2 msk Olivolja 1 st Vitlöksklyfta Currysås 2 msk smör 2 msk vetemjöl 2 tsk Curry 1 dl vatten 3 dl Vispgrädde 2 msk Konc kycklingfond salt och peppar Till servering ris broccoli. Ingredienser, 4 port Kalorier 400 g Kyckling Sök salt Sök 4 dl Thai red curry Sök gurkor Sök 220 g Ananas Sök
Som efterrätt grillades Ananas med Honung och Chili. Till detta gjordes en Äpple & Currysås. En härlig sensommardag gick BBQLovers by Orangeriets Grillskola del 2 av stapeln
Currysås. Vänd nu ner kycklingen i currysåsen och värm upp allt långsamt under tiden riset kokar. lite ananas i bitar eller ½ flaska Hellmann’s curry / ananassås eller 1 tsk socker för sötma
Det är även gott med tacosås med ananas som blir lite sötstark. Rör sedan i burken med indisk currysås och fyll sedan den med vatten, sätt på lock och skaka om