Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Koka kambenen i ribsvatten i ca 1 timme tills köttet blir mört och börjar att släppa runt benen. Bred såsen över kambenen och stek i ugnen 200 grader, ills de får en fin färg
Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Koka kambenen i ribsvatten i ca 1 timme tills köttet blir mört och börjar att släppa runt benen. Bred såsen över kambenen och stek i ugnen 200 grader, ills de får en fin färg
Den milda smaken lämpar sig dessutom perfekt för kryddigare och mustigare marinader som till exempel den här som är inspirerad av de klassiska amerikanska buffalo wingsen
Men i vissa sällsynta fall, kanske om man har turen med sig på Latinamerikanska delikatesser i Hötorgshallen, vinden ligger åt rätt håll och tecknen är allmänt gynnsamma, kan man hitta revben av nöt (beef short ribs för att tala amerikanska)