Sila bort kryddorna och servera med mandlar och russin. Koka upp alla ingredienser och låt sedan stå i 30-60 minuter Sila bort kryddorna och servera med mandlar och russin
alkoholfritt, vinglögg, ekologiskt med smak eller en extra fin en. Glöggen är gjord på noga utvalt vin och extrakt på fikon, russin och klassiskt kryddad
Snöslask – med whisky och vaniljglass (för alkoholfri, strunta i whiskyn). Pudra över kanel, lägg på några russin och stoppa ner en kanelstång som drinkpinne
Tips är att ta undan några dl till alkoholfriäppelglögg och ha för de som vill ha utan alkohol. värm upp glöggen och se till att du inte får med så många kryddor i glasen när du skopar upp den
Den kan göras dagen innan den ska serveras och är dessutom alkoholfri och passar både stora som små. Vill man servera glöggen med annat är russin och nötter är det både festligt och fint med en skiva frukt i varje kopp
Den bygger på noga utvalt vin och extrakt framtagna från fikon och russin för extra fyllighet och karaktär, klassiskt kryddad med nejlika, kanel och ingefära
Härliga tillbehör som mandlar, russin, skumtomtar, käppar och pepparkakor fanns i lådan. Häromdagen så fick jag jordens fetaste låda hem med massa godsaker till Julens alla glöggkvällar och då menar jag verkligen allt, till och med porslin