Salt och sött till julöl och glögg
Ädelcheesecake på pepparkakaBlåmögelost och pepparkaka är givet på glöggpartyt. 2 1/2 dl vatten1/4 paket jäst, 12 g1 tsk salt1 + 2-3 msk olivolja6 dl vetemjöl, 360 g1 tsk flingsalt1 tsk torkad timjanPaprikacreme. Smula ner jästen, tillsätt salt och 1 msk olivolja, rör tills jästen löst sig. Pensla brödet med 2-3 msk olivolja, strö över flingsalt och timjan. 70 kr/50 clBlossa Starkvinsglögg Röd, nr 8505, 76 krSaturnus 1893 Vinglögg, nr 95109, 49 krVinfabriken Äppelglögg, nr 96037, 74 krAlkoholfritt. 90 kr/33 clGod jul GlöggAlkoholfri, nr 94666, 25 krVinfabriken ÄppelglöggAlkoholfri, Sverige, nr 99543, 29 kr/75 cl 2 1/2 dl vatten. 2-3 msk olivolja
Svt