"Lusseglögg går lika bra att servera som en kall cocktail med krossad is och en skiva apelsin. Årets glögg från Saturnus smakar julstök – saffran och pepparkakskryddor skänker traditionell helgstämning
Snöslask – med whisky och vaniljglass (för alkoholfri, strunta i whiskyn). Den upphånglade tomten – starkvinsglöggen får sällskap av apelsin och en stänkare
Tillsätt sedan glöggen, apelsinskalet och kryddorna och vispa till en slät smet. Ifall du vill ha lite mer besk smak kan du öka mängden apelsinskal, häll dock inte ner någon saft, den förstör smeten)
Glögg, alkoholfri. Man kan bra blanda i vin om man inte vill ha den alkoholfri. I år gjorde jag glögg på äpple-svartvinbärssaft som serverades till pepparkakor och pepparkaksbullor
Blossa glögg, lingon enbär - en god ekologisk och alkoholfriglögg som smakar saft. Toppen för mig som tycker de där glöggsorterna med alkohol i smakar rävgift