Rör ner ägg, salt, peppar, purjolök och osten i blandbunken och blanda ihop. Lägg i köttfärsen och blanda så allt blir väl blandat, lättast med degkrokar
Lägg bröden på bakpappersklädd plåt och låt jäsa övertäckt till ca dubbel storlek. Ädelcheesecake på pepparkakaBlåmögelost och pepparkaka är givet på glöggpartyt
Den är i och för sig väldigt söt men det är ju å andra sidan all alkoholfriglögg. Blanda torra ingredienser och tillsätt dem samt glöggen till äggsmeten
Eller alkoholfriglögg. ALKOHOLFRITT. Röran kan stå klar i kylen men ska tas fram en halvtimme före servering så smakerna kommer fram, och läggas på bröden direkt innan de bjuds
Lägg ner allt i en matberedare med stålkniv. Ta upp och smält gelantinbladen i lätt upphettad glögg. Lägg gelantinbladen i kallt vatten ca 5 min. 4 ägg. 2 msk alkoholfriglögg