Det här blir så himla gott och likt "vanlig" aioli. Det är citronsaften som gör att den tjocknar så den är viktig, och vill man göra majonnäs och inte aioli så är det bara att hoppa över vitlöken
Aiolin. Hemmagjord vegansk majonnäs. Gör en aioli genom att blanda kikärtsspad, riven vitlök, dijonsenap och färsk citronsaft i en bunke och sedan under vispning sakta ringla ner rapsolja
Kronärtskockor med basilikasås och aioli. a veganskt den här gången. Jag har lagat betydligt mycket mer veganskt de senaste två åren så nu känns det som att det är dags att uppdatera det hela lite
Här hittar ni recept på en veganmajonnäs som med lite vitlök i blir en supergod aioli. ) var på besök så passade jag på att svänga ihop ett gäng veganska tapas
Aioli. Jag har länge varit ganska sugen och peppad på att försöka testa att göra egna veganska korvar, men har haft ett (kanske orimligt, jag vet inte) lite för stort motstånd mot att ställa mig och börja knåda och koka seitan för att få till en schysst vegokorv
Ha i en klyfta vitlök, lite ljus soja och mer senap för en mustig umamidoftande aioli eller kanske lite mer senap och vitvinsvinäger istället för citron för en kaxigare fransk majonnäs
Här hittar ni recept på en veganmajonnäs som med lite vitlök i blir en supergod aioli. ) var på besök så passade jag på att svänga ihop ett gäng veganska tapas
Kronärtskockor med basilikasås och aioli. a veganskt den här gången. Jag har lagat betydligt mycket mer veganskt de senaste två åren så nu känns det som att det är dags att uppdatera det hela lite
Det blir ett café för alla som äter LCHF/Paleo/Rawfood/Vegetariskt/Veganskt och förstås för alla som bara uppskattar det naturligt goda utan att ha nån benämning på sin kost
Servera gärna med aioli och vitlöksbröd till. Vilken jul det har varit. Är sanslöst hjärntrött + lycklig efter att ha lämnat in vårt examensarbete igår