Mixa 1 burk soltorkadetomater, 3 färska urkärnade tomater, 1 dl rostade pinjenötter, 1 dl olivolja, 3 tsk rödvinsvinäger, salt och peppar till en slät kräm och servera på crostini. Gör en aioli genom att kärna ur och finhacka en chili, blanda 1 ägg, 1 msk vinäger, 2 pressade vitlöksklyftor och droppa i 2,5 dl rapsolja medans du vispar eller mixar. - Posted using BlogPress from my iPhone 1 burk soltorkadetomater,. 3 färska urkärnade tomater,
Du hittar många fler recept som är LCHF-vänliga under flikarna Soppor, Kött, Sallader, Aioli/Majonnäs/Sås/Pesto, så jag hoppas du själv vill botanisera bland recepten och se om något ytterligare kan passa dig
Aioli. Aioli. 500 g tomater. 125 g soltorkadetomater. 500 g tomater. 125 g soltorkadetomater. Här är allt hemgjort, det tar inte speciellt lång tid om man brukar hänga i köket
Sallad och en klick Aioli, Vitlöksyoghurt eller Guacamole är också gott att servera till. Koka upp vattnet och häll över de torkade tomaterna, låt dem bli mjuka i en halvtimme
Kronärtskockor med basilikasås och aioli. Krämig Pasta med soltorkadetomater. Hej. Det är lite lustigt faktiskt, men vart enda år som jag har haft Jävligt Gott har en och samma dag varit den som slagit alla rekord, år efter år
Lårfileerna bankade jag ut lätt med köttklubba och fyllde dom sedan med pesto, mozzarella, basilika och soltorkadetomater innan jag rullade ihop dom med bacon runtom