Idag blev det plock till middag och jag har äntligen funnit på det bästa, godaste och enklaste receptet på aioli och självklart ska ni få ta del av det
Lätt som en plätt var det. Gjorde en aioli till vår grillade middag idag (som var sojabitar på spett för mig och en köttbit till Peter, och sötpotatis bakad i folie på grillen till oss båda)
Världens lättaste sak att göra – har provat göra aioli en gång tidigare. Mixa och vicka lite lätt på stavmixern – plötsligt har du en ljuvligt krämig majonnäs
Det är viktigt att äggulorna och oljan har samma temperatur, annars skär sig aiolin. (Jag rekommenderar att ha i dem sist, ifall att aiolin skär sig och du måste börja om
När jag och min man började med LCHF så blev vi efter ett tag så trött, så trött på alla mat då det oftast bestod av kött, bearnaise eller kyckling och aioli
Salta lätt och lägg sedan ner i kastrullen. Aioli. -) Aiolin som jag gjorde till har jag gjort tidigare, hittade receptet på 56kilo, så enkel men absolut lika god som en "riktig"
Den är precis som jag vill att en kokbok ska vara, inte så tillkrånglade recept med massor av ingredienser, utan lättförståeliga med desto fler bilder till
Salta lätt och lägg sedan ner i kastrullen. Aioli. Helg igen och nu är hösten verkligen här. Har egentligen massor att göra i trädgården inför vårens utmaningar (berättar om det i ett senare inlägg) men börjar dagen med lite bloggande istället, det var längesedan sist