Aioli kesella recept

Aioli

Aioli

Rör samman majonnäs med kesella och pressad vitlök. 1 dl kesella. Smaka av med salt. 1 dl majonnäs. 2. 5 st vitlöksklyftor
JENNYS GLUTENFRIA VÄSTERBOTTENPAJ

JENNYS GLUTENFRIA VÄSTERBOTTENPAJ

Den här västerbottenpajen är riktigt saftig och god och kan förhöja vilken vanlig vardag som helst med lite färska räkor, aioli, en god sallad och en flaska vitt vin till
VENEZIANSK MED KRÄFTOR OCH MAZARINTÅRTA

VENEZIANSK MED KRÄFTOR OCH MAZARINTÅRTA

Många äggulor blev det också med den här tårtan samt aiolin jag gjort till köttet, så söndagens sötsak blev en Pavlova med en massa bär, som jag får återkomma till
Såser till kräftorna

Såser till kräftorna

Skulle ju göra aioli för ett tag sedan och det gick ju käpprätt åt fanders så det va med lite blandade känslor som jag testade
Skagenpaj

Skagenpaj

Sablar i gatan så himla gott sen dippar du räkan i lite aioli, mmmmm inte så tokigt. 250 g kesella. 250 g kesella
Modifierad Morberg

Modifierad Morberg

Servera soppan med bröd och hemgjord aioli. Tillsätt kesella i slutet för att fräscha upp den lite. Aioli
Kräftskivans goda tillbehör

Kräftskivans goda tillbehör

Aioli, alltid gott med vitlöksås. 1 dl kesella. 1 dl kesella. God Måndag. Allt väl. Riktigt varmt ute en stund idag ju
Fiskgryta med potatis och kesella-aioli

Fiskgryta med potatis och kesella-aioli

Under tiden fiskgrytan kokar blandar man aiolin. Blanda Kesella med lättmajonnäs ochpressad vitlök. Servera grytan med en klick aioli, gärna i lite djupare tallrikar
Kesella-aioli

Kesella-aioli

Låt gärna aiolin stå och dra en stund. Blanda Kesella Gourmet med lättmajonnäs och pressad vitlök. Mängdenvitlök justeras efter tycke och smak
Efterlängtad Kräftskiva

Efterlängtad Kräftskiva

På bordet fanns bröd, kex, ostar, aioli, sallad med ananas, broccoli- och ädelostpaj, smördegspajer med kantareller och timjan

Aioli

 Rör samman majonnäs med kesella och pressad vitlök. 1 dl kesella. 1. 2.  Smaka av med salt. 1 dl majonnäs. 2-3 vitlöksklyftor

Fisksoppa med aioli

Blanda kesella och majonnäs. Servera med aioli och bröd. kesella. Smal aioli. Fisksoppa. 1. Strimla alla grönsaker fint och finhacka vitlöken

Ägghalvor med medelhavsfyllningar

Blanda aioli med persilja. Mixa rostad paprika med kesella och smaksätt med salt och peppar. Persiljeaioli och musslor och grönsakshacket