Vi serverade hamburgarna med aioli och sötpotatisklyftor kryddade med fajitakrydda. Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag
Jag tycker om att ha dem till sallader, med bönbiffar, i hamburgare, i tortilla. Den här gången gjorde jag en vegan aioli som blev mycket god och jag serverade dem med mina sötpotatis-bönbollar
Och till det serverades hemmagjord aioli. Eftersom jag tidigare hävdat att hamburgare är bland det godaste jag vet så missar man inte chansen att få gott hamburgerbröd till en god hamburgare
Aiolin är vansinnigt god till hamburgare eller till att doppa nyfriterade pommes frites i. Här är ett bra recept på chiliaioli, eller aioli med smak av vitlök och chili
saftig tjock hamburgare. tomataioli. ) hamburgare är det bara att montera hörrni. Det som gör hela burgaren till en grymt god sådan är faktiskt lagret av tomataioli
aioli / remouladsås / majonäs / ketchup. Jag har aldrig haft någon förut och ingen i familjen heller, så jag har liksom ingen koll på hur man gör, mer än att jag sett hur de friterad pommes när man köper hamburgare