Aftereightmousse. Hade den sista förpackningen med aftereight i skåpet som jag kikat på nu ett tag. Häll sedan ner chokladen och vispa moussen len och fin
Aftereight. 15 plattor aftereight. Smält den mörka chokladen och 10 aftereight plattor över ett vattenbad. Hacka resterande 5 aftereight bitar grovt och tillsätt i smeten. 15 plattor aftereight
ev smaksättning jag använde lite pepparmintarom i denna för att få lite AfterEights smak. Detta är min variant på chokladmousse som jag tycker är enkel och blir så krämig så den kanske skall kallas kräm istället för mousse ,gott blir det i alla fall
Aftereight. Häll upp moussen i portionsglas och låt stå kallt ett par timmar. 6 st Aftereight. Smält chokladen i bitarna och mintchokladplattorna över vattenbad
Små bitar av AfterEight eller Daim är också gott att både röra ner i moussen och dekorera med. Fördela moussen i portionsformar, snygga glas eller en stor vacker skål
Aftereight- mousse. Lägg i all aftereight och rör om tills allt har smält och chokladen är slät. Den borde göras dagen innan för att moussen ska stelna ordentligt