Det var riktigt svårt att hålla sig från att äta upp dem innan de skulle fotas efter att ha gjort misstaget att bara smaka en kaka som vart deformerad och inte passade till fotograferingen
Blanda vetemjöl, kakao och salt tills det är klumpfritt. lägg sedan på AFTEREIGHT i ett jämnt lager. ägg, vaniljsocker och socker på högsta fart i ett par minuter
Tillsätt strösocker, kakao, AfterEight, salt, vaniljsocker och blanda ihop. Hacka den mörka chokladen grovt och lägg i en värmetålig skål tillsammans med AfterEight-choklad
Lägg på AfterEight-plattorna medans kakan fortfarande är ljummen. Vispa ägg och socker pösigt. Förra helgen bad jag Karin med bloggen Karins kök om tips på mjuka kakor, och hon kom med flera frestande förslag, men det jag föll för och tyckte skulle passa till helgens kalas var chokladkaka med AfterEight, och det receptet kommer här
Lägg på AfterEight-plattorna tätt intill varandra medan kakan fortfarande är ljummen. Blanda ihop mjöl, kakao, vaniljsocker och salt och rör ner det och smöret i äggsmeten
Kakan ska inte vara helt genomgräddad. Smält margarinet och tillsätt grädden, ha på låg värme och lägg i aftereight plattorna så de smälter till en fin smet