Blanda ner all aftereight (både smält och hackad), philadelphiaosten och florsockret. Aftereightcheesecake (10-12 bitar)100 gram smör250 gram digestivekex200 gram Aftereight4 dl vispgrädde100 gram philadelphia1 msk florsocker(Några extra aftereight till dekoren)Smält smöret och smula kexen. Smält 150 gram av aftereighten (hacka resten i något mindre bitar). 200 gram Aftereight
Blanda alla ingredienser utom aftereighten. Om du köpt ett paket aftereight på 400 gram, ta de resterande 150 gram till detta lager, spara dock gärna 1-3 stycken bitar för dekoration. Hacka sedan 150 gram aftereight i små bitar och släpp dem jämnt över smeten, om de inte sjunker ner i smeten direkt kan du peta ner dem med kniv så att inte alla bitar ligger på ytan. Ta sedan ca 2 blad aftereight och placera på kakan. 250 g aftereight. 150 g aftereight. Ca 1-3 bitar aftereight
Aftereightcheesecake. Temat nyårsmeny fortsätter här i Mårtenssonska köket, igår tipsade vi ju om en fylld fläskfilé som vi tyckte kunde passa bra som varmrätt
En chokladmousse som jag fyllde AfterEight kuber med som jag limmat ihop med smält mjölkchoklad [de ramlade ihop hela tiden och det tog lång tid innan alla tolv var klara] samt en mini Banoffeepaj
Kombinationen choklad och AfterEight är ju oslagbar och en favorit för många. Sista receptet kommer från Cookies and Sweet och är något för dig som inte kan bestämma dig för om du ska bjuda på en paj eller en cheesecake