Tillsätt ost, citronskal och persilja och låt allt bli varmt. J lagar Rune Kalf Hansens lammköttbullar med zucchiniragu från Lammkokboken600 g fin lammfärs2 röda lökar3 ägg1 dl rågmjöl1 dl mjölk50 g smör10 ekologiska torkade aprikoser4 klyftor vitlöksalt och svartpeppar2 zucchinis2 röda lökar200 g lättlagrad ost1 knippa persiljaRivet citronskal från 1 citronSalt och pepparSkala och finhacka rödlöken till köttbullarna
Lägg i det tärnade fiskköttet från alla fiskar och låt allting puttra under lock tills fisken är färdig, vilket inte tar längre en högst några minuter, tillsätt den finhackade gräslöken och den grovhackade persiljan samt kräftköttet, salta och peppra samt smaka av och servera soppan rykande varm, gärna med något gott rågbröd till
Skölj och torka persiljan. 1 stor knippa persilja (2 dl blad). 1. Skölj och torka fiskfiléerna. Ta bort bröstbenet genom att skära ett snitt på varsida om dem, så kallad byxning