Abborrfile persilja recept

Abborre med pepparrotspotatis

Abborre med pepparrotspotatis

Blanda ner persilja, pepparrot, salt och peppar. 1 dl finhackad färsk persilja. 750 g potatis ½ msk vetemjöl 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 1 dl finhackad färsk persilja 2 msk riven pepparrot 1 tsk salt 1 krm vitpeppar
Abborre med pepparrotspotatis

Abborre med pepparrotspotatis

Blanda ner persilja, pepparrot, salt och peppar. 1 dl finhackad färsk persilja. Bena ur småbenen som sitter i den tjockaste delen av abborrfilén
Abborre med pepparrotspotatis

Abborre med pepparrotspotatis

Blanda ner persilja, pepparrot, salt och peppar. 1 dl finhackad persilja. Bena ur småbenen som sitter i den tjockaste delen av abborrfilén

Matäventyr på Gotland

Tillsätt ost, citronskal och persilja och låt allt bli varmt. J lagar Rune Kalf Hansens lammköttbullar med zucchiniragu från Lammkokboken600 g fin lammfärs2 röda lökar3 ägg1 dl rågmjöl1 dl mjölk50 g smör10 ekologiska torkade aprikoser4 klyftor vitlöksalt och svartpeppar2 zucchinis2 röda lökar200 g lättlagrad ost1 knippa persiljaRivet citronskal från 1 citronSalt och pepparSkala och finhacka rödlöken till köttbullarna

Halstrad Abborre med grönsaksvulkan

Tillsätt riktligt med persilja. 1 persilja , rikligt. 1. Skala och lägg Potatisarna i en kastrull med vatten och koka tills de är lagom mjuka

Byxad abborrfilé från grillen.

Lägg ut lök och grovt hackad persilja på ett fat som rymmer abborrfiléerna och häll på olja och citronsaft

Stekt abborrfilé

1 kvist dill eller persilja. Lägg potatisen i rymlig kastrull, ställ med morötterna på högkant vid kastrullsidan

Smörstekt abborre med kantarellsås

Servera med nykokt färskpotatis, kantarellsås, en citronklyfta, dill och persilja. dill och persilja. Rensa svampen och dela de största

Fisksoppa för många...

Lägg i det tärnade fiskköttet från alla fiskar och låt allting puttra under lock tills fisken är färdig, vilket inte tar längre en högst några minuter, tillsätt den finhackade gräslöken och den grovhackade persiljan samt kräftköttet, salta och peppra samt smaka av och servera soppan rykande varm, gärna med något gott rågbröd till

Fisk i kapprock

1/2 dl dill, persilja och gräslök, hackad. 1.  Koka potatisen i 2 msk vatten i en djup tallrik i mikron på 750W, 2 minuter

Abborrpytt

Strö över persilja, salta och peppra. Hackad persilja. Skär fisken i tärningar. Skrapa potatisen och kärna ur paprikan

Abborre i syrlig persiljesås med vaktelägg

Skölj och torka persiljan. 1 stor knippa persilja (2 dl blad). 1. Skölj och torka fiskfiléerna. Ta bort bröstbenet genom att skära ett snitt på varsida om dem, så kallad byxning