Skölj tomater och dela dem samt blanda med salladen, lite olivolja, någon halv tsk vinäger och ev. Tina kantareller i en skål i kylen över natten eller mikra dem
Strömming, sill, lax, sik, gös, gädda, abborre, ja alla våra inhemska fiskar smakar så mycket mer. Vispa grädden lätt och smaksätt med senap, vinäger, salt och peppar
Slå på grädden, vinägern och kryddorna. 1 tsk äppelcidervinäger. Smörstekt abborre med smörstekta kantareller 4p. 500 g byxad abborrefile´, be fiskaffären göra det åt er, samt att den är skinnfri. 1 tsk äppelcidervinäger
Blanda med vinäger, socker och olja. 600 g filé av gös eller abborre. 2 tsk vinäger. Fjälla fiskarna och låt skinnet sitta kvar för att behålla så mycket smak som möjligt under tillagningen
Hur som helst, har du nu bestämt dig för abborre, hjort eller hamburgare så är biffen fixad. DressingJag kan ju inte låta bli vitlöken så i sista sekund slängde jag hop farmor Ullas vinägrett, med pressad vitlök, vatten, vinäger, olja salt och svartpeppar ,och drällde över salladen