Tillsätt olivolja eller smör samt något krm salt och halvt krm vitpeppar. Skölj tomater och dela dem samt blanda med salladen, lite olivolja, någon halv tsk vinäger och ev
Värm kålen i olivolja försiktigt. olivolja. Spetskål 600 g spetskål 50 g babyspenat 1 knippe dill 1 dl grädde olivolja salt. Abborre 600 g abborrfilé mycket smör salt och peppar
Fräs lök, vitlök, ingefära, paprika, chili med paprikapulvret i en upphettad stekpanna med olivolja. Havsabborren, som den heter på svenska förekommer längs östra Atlantkusten från Norge till Afrika samt i Medelhavet och Svarta havet
Extra Jungfru olivolja. Abborrekött. Skär tomaterna i klyftor och finhacka löken. Värm olja i en stekpanna, lägg i tomaterna och löken och stek i 5 minuter
ex lax, sik eller abborre i stället. Pressa lite citron och häll en skvätt god olivolja över. Barnvänlig middag Det har blivit mycket fisk sista dagarna
Abborre,. Gnid in potatisklyftorna i olivolja, salta och krydda med grill eller pommeskrydda. Abborre,. Stek fisken i smör och lite olivolja Tills fisken får fin färg
Fräs lök, vitlök och fänkål i olivolja i en gryta utan att det tar färg. 4 msk olivolja, extra virgin. 400 g fiskfilé (lax, torsk, abborre). 4 msk olivolja, extra virgin