torsk, lax, gädda, abborre, röding, kolja, uer eller sej. Recept glutenfria mjölkfria fiskburgare. Ibland hittar man fiskburgare i frysdisken, men de är gjorda på gammal fisk och inte så goda
600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk. 600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk
abborre eller gös. kolja. Lägg fisken i en smord ungfast form. Täck över den rejält med tacosåsen. Strö sedan på den rivna osten efter behag och gratinera i 175 graders värme i 15-20 minuter
1 kg blandad benfri fisk, t ex lax, kolja, sej, havskatt, marulk, kummel, abborre, gädda. 1. Blanda äggula, vinäger, salt, senap och vitpeppar i en skål
275 g fiskfilé av t ex kolja, abborre, gös, gädda, lax. 1. Mixa fiskfiléerna med salt, peppar, potatismjöl, ägg och gräslök i matberedaren med kniven monterad
600 g blandad benfri fiskfilé, t ex lax, kolja, sej, marulk, abborre eller gädda. 1. Aioli. Lägg skalade vitlöksklyftor, äggula, vinäger, senap, salt, peppar och en neutral olja i en hög stavmixerbägare