örter. Salta och peppra och servera med nykokt potatis och garnera med örter 4 portioner. 1. Filea ur abborrarna och lägg dem i panna tillsammans med lite smör
kg hel fisk, t ex abborre, gädda, gös, torsk, kolja. Hacka örterna och skär citronen i skivor. Lägg örterna och några citronskivor i fisken, resterande citronskivor bredvid
Salta inuti fisken och fyll den med örter. Havsabborre är en helt underbar fisk att grilla. Servera fisken hel med örter, potatissallad, salviasalt och grillad lime
Jörgen (Peters bror) rökte abborre och det är ju sååå mysigt och dessutom rackarns gott. 1 ask Cantadou (valfri smak, vi hade vitlök/örter). 1 ask Cantadou (valfri smak, vi hade vitlök/örter)
Får du inte tag på gös, så prova abborre eller röding. Fyll din fisk med goda örter, lite smör och citron och servera dem med färska rödbetor och nyplockade kantareller