Får du överblivna äggvitor. Jag brukar får det bl. a. när jag gjort egen majonäs. Eftersom att det inte går så bra att göra sockerfria maränger med äggvitorna så kom jag på att använda dem i pannkakor
Lägg den överblivna karamelliserade mjölken i en skål och värm några sekunder i micron. Banoffee paj är en väldigt lätt och populär paj att baka, dessutom väldigt god
Har du överblivnabananer där hemma, som dessutom har börjat bli bruna och ingen är intresserad av att äta dem längre, då ska du passa på att göra bananmuffins
De överblivna urskrapade vaniljstängerna lägger jag alltid en burk med vanligt socker som jag sedan mal ner till vaniljsocker med hjälp av en liten mixer
Jag köper inte allt ekologiskt utan brukar prioritera det viktigast så som kaffe och te, bananer, ägg, kött, tomater, olja, grönsaker efter säsong osv… Kika in på naturskyddsföreningens hemsida och kolla upp de viktigaste råvarorna just nu