Lökpulver, oregano, örtsalt, näringsjäst. Hade stort brödbak här hemma häromdan nämligen och fick fram riktigt fina bröd med nyttigheter som linser, gurkmeja, havre och vetegroddar
Men kan panera med vanligt skorpmjöl eller vetegroddar om ni vill hålla den sunda linjen. Coleslaw 100gr riven vitkål100gr riven morot1 tum stor riven ingefära 1 riven vitlöksklyfta50gr fettfri majonnäs50gr kesella 1 %5gr 1 matsked honung1/3 tesked örtsalt1/4 tesked cayennepeppar. 1/3 tesked örtsalt
Dela torsken i tre bitar, sen panera först i grovmjöl sen ägg sen vetegroddar. 120gr torsk1 ägg5gr grovt vetemjöl (ha i mer det underlättar)15gr vetegroddar (ha i mer det underlättar)1 tesked örtsalt. Salta torsken med örtsalt och låt den ligga på en pappersduk i minst 1 timme helst 4 timmar. Koka upp dem frysta ärterna med vitvin, vatten, becel, grönsaksfond i ca 3 minuter sen mixa allt till puré och smaksätt med malen svartpeppar och örtsalt