örtsalt och svartpeppar. örtsalt och svartpeppar. 1 tsk örtsalt. 2 msk rosépeppar. 1 tsk örtsalt. Ojojoj, ibland blir matlagningen extra lyckad och maten extra god, och precis så var det i söndags i det Mårtenssonska köket när Håkan brassade på finfina skivor av entrecote
Salt/peppar/örtsalt. Rosépeppar. Smaka av med salt, peppar och örtsalt. Toppa med skivade tomater, sparristopparna (de andra ändarna kan du äta bredvid), pistagenötter, rosépepparkorn och korianderblad
örtsalt. Gnid in köttet med örtsalt och peppar och grilla det på kolgrill i ca 15-20 min Koka potatisen mjuk. 1 nypa rosépeppar. 4 skivor entrecôte örtsalt svartpeppar vitpeppar. Pepparsås 3 lökar timjan smör 5 cl konjak 5 cl madeira 3 dl nötbuljong, gärna hemkokt 3 dl vispgrädde dragon, efter smak 1 nypa salt och svartpeppar 1 nypa vitpeppar 1 nypa rosépeppar 1 nypa grönpeppar ev
salt eller örtsalt. Krämig med fint tuggmotstånd och smak från fänkålen blev det en riktigt god sås som kryddades med rosépeppar, citronskal och en aning koreansk chili samt parmesan
Blanda nötfärs, äggulorna, grädde, sambal oelek, citroncest (spar lite till zuccinipastan) till en fin smet och krydda med örtsalt och fyra sorters peppar
örtsalt. Fick en riktigt. saftig bit högrev från Bulltofta kött som jag bara var tvungen att lägga i. stekpåsen med pumpa och annat gott och placera den i ugnen på 75C i 6 timmar