örtsalt. örtsalt. Det här har varit en minst sagt hektisk vecka. Och jag låter bli att säga mer om det. Förutom att det har varit en ganska trist matvecka då det inte funnits tid till att laga något kulinariskt
Trocomare örtsalt. Grillade kycklingklubbor med krämig ostpasta. Gokväll. Nu blev det visst ett hopp från senaste uppdateringen men bättre sent än aldrig
Lägg i buljongtärning, häll i vatten och örtsalt. Vi tog kycklingklubbor, som är en hyfsat billig råvara, men vill man ha mer smak rekommenderar jag hel kyckling, gärna eko och uppfödd på majs
Har du förberett riset eller potatisen ( klyfta potatis kvällen innan, förkoka dem 10 minuter och så kan du lägga in den potatisen samtidigt med kycklinglåren så blir de också klara på max 15 minuter) Pensla kycklingen med lite smält smör och örtsalt och kanske lite honung den sista minuten. )/ Lena 10 minuter och så kan du lägga in den potatisen samtidigt med kycklinglåren så blir de också klara på max 15 minuter) Pensla kycklingen med lite smält smör och örtsalt och kanske lite honung den sista minuten
Eftersom Freja är så förtjust i både fetaost och oliver som gratinerats i ugn hällde vi ner ett paket smulad fetaost och en burk oliver tillsammans med lite olivolja, örtsalt och peppar i en annan ugnsform och ställde bredvid filéerna
Trocomare örtsalt. Jag hade köpt ett gäng färska kycklingklubbor och stekte på dom på muurikkan så de fick fin yta och sen lät jag dem bräsera klart över elden i en buljong
Tillsätt sedan örtsalt och kokosmjölken, och smaka av så det är tillräckligt mycket salt. 2 x 900 gram kycklingklubbor (eller ca 900 gram kött, gärna lårfilé). 1/2-1 tsk Herbamare örtsalt. 2 x 900 gram kycklingklubbor (eller ca 900 gram kött, gärna lårfilé). 1/2-1 tsk Herbamare örtsalt