Pasta med tomatsås, örter och keso (4 port). Pasta med tomatsås, örter och keso (4 port). Jag har ett recept på vegetarisk lasagne som jag brukar dela med mig av och som efter mina matlagningskurser hemma i Edsbyn förra året spred sig som vinden
Fläskkarrén steker man först, sedan lägger man den på en heta tomatsåsen. Ört och tomatsås. Lägg ner de stekta karréskivorna i tomatsåsen och häll över kantarellsåsen
Jag hade turen att få egenodlade zucchini av min granne Pia´s föräldrar förra veckan och jisses vilken skillnad på storlek på den gröna jämfört med dom man köper på affären och vilken lyx att kunna odla fram dessa själv
Inte för att hemlagad tomatsås är något revolutionerande, men ändå. Tomatsås. Tomatsås, grundrecept. Åh, vad jag skulle vilja vara aktiv här inne och bara spruta ur mig inspirerade recept och tänkvärda inlägg
1. Fräs det hackade i olivoljan tills de mjuknar. 2. Rör i tomatpurén och låt den fräsa med i en minut. 3. Häll i resten av ingredienserna förutom örterna och låt det sjuda i cirka 25 minuter utan lock