Fläskfile med ölmarinad. Hej växelhäxans gubbe här. Lagade lite god mat idag innan gumman kom hem från jobbet, Man får ju passa på när man får va själv i köket utan nån som ska röra i grytan,, och får mojja ihop nått helt efter eget huvud de bruka alltid gå hem,, Värst av allt är ALLT ska ju skrivas ner å fotas haha å jag som alltid bara rör ihop nått å sen ska man blogga om de,, jaja vi gör ett försök i allafall
Tomat- och ölmarinad, ca 6 dl2 dl tomatpuré1 dl barbecuesås3 dl öl, gärna mörkt1 stor pressad vitlöksklyfta eller 2 mindre2 tsk farin- eller rörsocker1 msk worcestersås1 msk kinesisk soya5 stänk tabascoBlanda alla ingredienserna i en burk med skruvlock eller en flaska med vid öppning. Tomat- och ölmarinerad entrecote, 4 personer4 skivor entrecôte, ca 150 g/stca 1 dl tomat- och ölmarinadev extra salt och pepparTill servering. Tomat- och ölmarinad, ca 6 dl