Till couscousen gjorde vi en marockansk fiskrätt som verkligen blev överraskande lyckad. Ett väldigt bra sätt att tillaga lite snäll fiskfilé som t ex kolja
Misons sälta och umami passar utmärkt till både fisk och kyckling. Det är just nu lite dåligt med inlägg på bloggen och detta har en väldigt bra förklaring
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Igår åt vi fisk till middag. Förutom att det är gott och krispigt att panera fisk, skyddar faktiskt paneringen fisken från den starkaste värmen
Så har hon gjort fisk. Det gör man med fördel när fisken sätts in i ugnen så blir tajmingen bra. Vispa tills saltet har löst sig och lägg sedan i fisken
Krydda fisken. Lägg över ett bakplåtspapper och låt fisken bli klar på svag värme. Servera mos, fisk, rostade pinjenötterm riven parmesanost, nymald svartpeppar och lite olivolja
Servera med valfria tillbehör, t ex kokt potatis (eller ångad broccoli och blomkål för lågkolhydratsätare), det skirade smöret, ägghacket och/eller färskriven pepparrot
Det tog mig ett tag att komma fram till det bästa sättet att servera ångad paprika på. Vi serverar detta läckra mos tillsammans med kött-, fisk- eller leverbitar eller ibland på egen hand, till frukost
Servera sedan laxwallenbergarna med smörstekta grönsaker och ångad potatis. Servera gärna fiskbiffarna med smörstekta grönsaker efter säsong och tillgång och gärna med kokt potatis eller potatismos till (eller blomkålsmos om du vill sänka ditt kolhydratsintag lite och/eller ogillar potatis)