Strimla löken och lägg den tillsammans med strömmingen i en burk eller bunke. rödlök. koka upp ättika, socker, vatten, peppar, lagerblad och kryddnejlika i en kastrull
Skala och skiva löken. Varva den stekta fisken, gärna varm med löken och klippt persilja/dill. (Här viker jag ihop en sill) 1 sats sill eller strömming 1 röd eller gul lök Dill/persilja Lag. 1 röd eller gul lök
Skiva löken. Varva den stekta strömmingen, gärna varm, med lök ochgrovt stötta kryddor. 100 g Purjolök. Lägg ut de benfria strömmingarna med köttsidan uppåt och salta lite
På hennes landställe i Blekinge, satt vi raka i ryggen vid det fint dukade bordet och fick vi ofta smaka på hennes ättiksströmming och den blev en favorit
Blanda lök, kryddor, socker, salt, dill och citronskal i en skål. 1 stor hackad gul lök. 1 stor hackad rödlök. 1 stor hackad gul lök. 1 stor hackad rödlök