Ärtor mynta recept

‘MYNTADE’ ÄRTOR MED FETAOST

‘MYNTADE’ ÄRTOR MED FETAOST

Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta med mynta och citron samt fetaost
Glass på frysta ärtor, banan och mynta

Glass på frysta ärtor, banan och mynta

1 näve färsk mynta. 250 g frysta gröna ärtor. 4 frysta skivade bananer 1 näve färsk mynta 250 g frysta gröna ärtor 0,5 limefrukt, saft av 2 msk agavesirap 1 knivsudd lakritspulver
Krämig tagliatelle med mynta, ärtor och pancetta

Krämig tagliatelle med mynta, ärtor och pancetta

400 g tagliatelle (eller vilken pasta du vill) salt 150 g pancetta (eller bacon, välj bra kvalité) 10 stjälk färsk mynta 2,5 dl frysta ärtor 100 g pecorinoost 1,5 dl crème fraîche 2,5 dl kokvatten från pastan svartpeppar, nymalen grönsallad (t
Merguez med gula ärtor och mynta

Merguez med gula ärtor och mynta

Koka ärtorna mjuka i vatten tillsammans med lagerblad och en hel skalad lök. Smaka av med salt och peppar, krydda med färsk mynta och citronskal
Var dags mat - Sallad med ärtor och mynta

Var dags mat - Sallad med ärtor och mynta

Blanda de olika ärtorna med riven ost och spenat. 100 gr gröna ärtor. 20 gr färsk mynta (1 kruka). 100 gr gröna ärtor. 20 gr färsk mynta (1 kruka)
Var dags mat - Sallad med ärtor och mynta

Var dags mat - Sallad med ärtor och mynta

Blanda de olika ärtorna med riven ost och spenat. 100 gr gröna ärtor. 20 gr färsk mynta (1 kruka). 100 gr gröna ärtor. 20 gr färsk mynta (1 kruka)
Var dags mat - Sallad med ärtor och mynta

Var dags mat - Sallad med ärtor och mynta

Blanda de olika ärtorna med riven ost och spenat. 100 gr gröna ärtor. 20 gr färsk mynta (1 kruka). 100 gr gröna ärtor. 20 gr färsk mynta (1 kruka)
Raw sockerfri glass med mynta och lime

Raw sockerfri glass med mynta och lime

Det bästa är att den innehåller gröna ärtor och frysta bananer som bas. ) Jag älskar verkligen mynta och lime så det här är min favorit glass just nu
Torskrygg med brynt löksmör, ärtor och örtsallad

Torskrygg med brynt löksmör, ärtor och örtsallad

Koka eller än hellre ånga ärtorna ett par minuter, inte för länge. 2 paket frysta, små fina ärtor. 1 dl myntablad. Gör örtsalladen genom att strimla myntan och blanda med klippt krasse, 1 msk olivolja lite salt och peppar