Curry- och äpplesill Skär äpplet i tärningar. Blanda alla ingredienser utom sillen. Smaksätt med salt, peppar och ev lite citronsaft Matklubben.nu
Ättikslag till sill Blanda allt och lägg sillen i lagen i minst ett dygn. Sillen ska bli vit. Rör om då och då. Plasta och ställ in i kylen Matklubben.nu
Äpplesill 1. Rensa och skölj sillen. Ta bort huvud och ryggben. 2. Rör samman äggulorna med grädde, dill och senap. Skala kärna ur och skiva äpplena Hemmets Journal
Äpplesill Rensa och skölj sillen. Ta bort huvud och ryggben. Rör samman äggulorna med grädde, dill och senap. Skala kärna ur och skiva äpplena Hemmets Journal
Curry- och äpplesill Skär äpplet i tärningar. Blanda alla ingredienser utom sillen. Smaksätt med salt, peppar och ev lite citronsaft Svt
Pepparrot och äpplesill Blanda crème fraiche, majonnäs, gräddfil och dijon och rör till en slät sås. Blanda i pepparrot, äpple och citronjuice Matklubben.nu
Ättikslag till 1,3 kg sill Blanda allt och lägg sillen i lagen i minst ett dygn. Sillen ska bli vit. Rör om då och då. Plasta och ställ in i kylen Matklubben.nu