Äpplesill recept

Curry- och äpplesill

Curry- och äpplesill

Skär äpplet i tärningar. Blanda alla ingredienser utom sillen. Smaksätt med salt, peppar och ev lite citronsaft
Ättikslag till sill

Ättikslag till sill

Blanda allt och lägg sillen i lagen i minst ett dygn. Sillen ska bli vit. Rör om då och då. Plasta och ställ in i kylen

Äpplesill

1.  Rensa och skölj sillen. Ta bort huvud och ryggben. 2.  Rör samman äggulorna med grädde, dill och senap. Skala kärna ur och skiva äpplena

Äpplesill

Rensa och skölj sillen. Ta bort huvud och ryggben. Rör samman äggulorna med grädde, dill och senap. Skala kärna ur och skiva äpplena

Curry- och äpplesill

Skär äpplet i tärningar. Blanda alla ingredienser utom sillen. Smaksätt med salt, peppar och ev lite citronsaft

Pepparrot och äpplesill

Blanda crème fraiche, majonnäs, gräddfil och dijon och rör till en slät sås. Blanda i pepparrot, äpple och citronjuice

Ättikslag till 1,3 kg sill

Blanda allt och lägg sillen i lagen i minst ett dygn. Sillen ska bli vit. Rör om då och då. Plasta och ställ in i kylen