Smältsmöret i en kastrull. Lägg dem i smörad pajform och strö över kanel. Finns det något bättre att bjuda på än en härligt knäckig äpplepaj, som både är lätt att göra och fantastiskt god
Stek äpplebitarna i omgångar i en klick smör, smaksätt med lite råsocker och kanel. Jag tycker kanelsmaken blommar ut om den får värmas upp med smör omkring äpplebitarna
En härlig äpplepaj med knäckig Tosca som är bakad med äpplen från trädgården slinker alltid ner. Smältsmöret i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna
Smält 100 g smör i en kastrull, dra sedan kastrullen från värmen. Jag inspirerades av Roy Fares recept - men tiden fanns inte för att följa det till punkt och pricka
Blanda de torra ingredienserna och häll sist över smöret. 100 gr smör, smält. 100 gr smör, smält. Äpple blandat med kanel och ingefära i en paj med ett täcke av maräng
Smältsmöret och låt svalna. Rör sedan ner det smältasmöret och ägget. Smörj en pajform ca 26 cm i diameter med lite smör och lägg i äppelklyftorna. 100 g smör
Rör om tills allt har smält samman till en smet. Ingredienser3-4 st äpplen1 tsk kanel100 gr smör2 dl havregryn1 dl socker1 msk vaniljsocker3 msk grädde1/2 dl sirap1/2 dl vetemjölGör så härSätt ugnen på 200 grader. Lägg dom i en smörad pajform, ca 25 cm i diameter. 100 gr smör
Smältsmör och socker. Smörj små eller stora pajformar och klä dem sedan med degen. Lägger en klick smör i en gjutjärnspanna och steker äpplena tills de mjuknat något