Smörj formen medsmör, och skär äppelbitarna i skivor. Severa med glass eller vaniljsås. Smält smöret i en kastrull , och dra bort frän värmen när den har smält -rör ner mjölk och sirap
Servera med glass eller vaniljsås. Lägg dem i smörad pajform och strö över kanel. Finns det något bättre att bjuda på än en härligt knäckig äpplepaj, som både är lätt att göra och fantastiskt god
Stek äpplebitarna i omgångar i en klick smör, smaksätt med lite råsocker och kanel. Serveras så klart med vaniljglass, vaniljsås, vaniljvisp eller råkräm (eller alla sorter på en gång, haha
En härlig äpplepajmed knäckig Tosca som är bakad med äpplen från trädgården slinker alltid ner. Smält smöret i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna
Skär smöret. Ingredienser ca 800 g äpplen 1 tsk kanel 2 tsk socker 1 krm flingsalt smör till formen Smuldegen 125 g kallt smör 2 dl vetemjöl 1 dl havregryn 1 1/2 dl socker 1 1/2 tsk flingsalt Till servering vaniljsås Gör så här Sätt ugnen på 225°C. 125 g kallt smör