Tillsätt sedan honung så att du får ihop pajdegen. Ingredienser till degen4 dl mandlar1 msk rapsolja eller mandeloljaEn nypa salt1 krm muskot2 tsk kanel5 färska dadlar1 msk honungFyllningen1–2 äpplen1 banan2 dadlar1 tsk kanelGarneingen1–2 skivade äpplenGör så härKör mandlar i matberedaren tills det finfördelats. 1 msk honung
Inte jättesöt men om man vill kan man söta med mer banan eller honung/agave/stevia (kanske om man ska ha som fika/ha som efterrätt eller bjuda släkten på), jag vill inte ha jättesött till frukost så i min var det alldeles lagom med sötma
I vårt hushåll har vi vant oss av med sötma (det är lite väl generöst med honung/sirap osv. Jag har för några år sedan gjort en inbakad äpplepaj (med mjöl och socker, ja det var den tiden det) och ville därför prova en liknande variant fast utan mjöl och socker
Har sett lite på internet om att göra äpplepaj innuti ett äpple, värt ett försök eller hur. Honung. Lägg tillbaka det i äpplet och ringla över lite honung
Rosor, honung, hallon, hallonsoda, lite äpplepaj med kanel, blommor och värmande, värmande alkohol. Doftar riktigt, riktigt gott med honung, rosor, rosé- och svartpeppar, hallon, lite ättika och saft
rödbetor under ett täcke av getost, honung och timjan, potatisgratäng och äpplepaj. Är det någonting jag verkligen rekommenderar så är det att jaga mat tillsammans med vänner