Det har inte blivit någon äpplepaj ännu, men väl flera satser av dessa tunna, knapriga, goda äppelchips som har en strykande åtgång hemma hos oss just nu
äpplepaj. Fram tills dess, ha en riktigt fin helg, och testa den här äpplepajen. rivet skal från 1/2 citron. rivet skal från 1/2 citron Vispa samman samtliga ingredienser tills du har en någolunda slät kräm utan smörklumpar
De som har en kall mörk källare kan förvara i lådor med tidningspapper runt varje äpple men för de flesta av oss så gäller det att äta här och nu och sedan hitta nya möjligheter förutom att göra äpplemos (som väl de flesta av oss också gjort och fått med oss i modersmjölken) och äpplepaj, äpplekaka mm
En klassisk äpplepaj, en citronmarängpaj med äpple och en banoffee paj. Äpplena till den klassiska äpplepajen skivade jag tunt och vände i kanel, lite ingefära, vaniljpulver och cane syrup (smakar som flytande muscovadosocker)