I vintras hade jag en period då jag var som galen i gröt. Då var det havregrynsgröt fylld med kanel och toppad med hallon som var den stora favoriten men idag komponerade jag ihop en variant som nog slår den kombinationen med hästlängder nu såhär i sommartid
Bakad äpplegröt. Jag har ett komplext förhållande till frukost. På vardagar brukar jag, om jag haft tid/lust/ork att fixa något, käka på frukostfikan på jobbet
På väg till jobbet nu. Jobbar till stängning så laddade med en MÄTTANDE gröt till frukost. Äpplegröt kokad på havrekli, både mjölk och vatten och toppad med persika och banan plus en klick kvarg blandad med fun light
Fredagsfrukosten intas i OnePiece. Äpplegröt simmande i kanel, ägg, vatten och så kaffe i en av mina nya, helt underbara muggar jag fick av S och L i onsdags
Idag smakade frukosten lite extra gott. Vaknade vid halv nio och efter en stund av misslyckade försök att somna om drog jag på mig träningskläderna och tog en liten powerwalk
Frukosten imorse fick bli äpplegröt toppad med äpple- och persikobitar, kanel, mjölk och en klick banankvarg (mager kvarg, naturell yoghurt och mosad banan)
Äpplegröt kokad på havremjölk Koka äpplegröt som vanligt (havrekli, fiberhavregryn, rivet äpple, solrosfrön) men byt ut 1 dl vatten mot havremjölkGårdagens lunchlåda
Fjällfrukostar. 18 juli, 2014 in Pyssel | Tags. banan, fjällvandring, gröt, mat, torka. Nu har jag provat att torka banan i torken, fick bra och väldigt fort i den här värmen vi har nu