Varva turkisk yoghurt och marmelad i en burk. 1. Hetta upp stekhällen, lägg i smör och äppelklyftor. Stek hastigt tills de fått färg men ändå är krispiga, ringla på honung
Servera med turkisk yoghurt och lite mer honung. 1 äpple1 msk russinnågra kaplsar kardemumma mortladyoghurt av turkisk karaktärhonung1 tsk pumpafröHacka äpple och stek i lite smör ringla lite honung över och kardemumma. 1 äpple. 1 msk russinnågra kaplsar kardemumma mortladyoghurt av turkisk karaktärhonung
Skala och skär äpplena i små tärningar. 2 st söta äpplen. 1 burk(ar) 10% Turkisk yougurt. Lägg dessa med en skvätt vatten samt vaniljpulver och kardemumma i en kastrull
Dela äpplena i mindre bitar och lägg i glas. Häll det över äpplena. 4 äpplen med skal. 4 dl turkisk yoghurt. 220 kcal/port 4 äpplen med skal. 4 dl turkisk yoghurt
Lägg över majonnäsen i en skål, blanda med avrunnen yoghurt/crème fraiche och grovrivet äpple. 1 - 2 dl turkisk/rysk yoghurt eller crème fraiche. 1 litet äpple
Den krispiga broccolin, de syrliga äpplena, de söta och mjuka russinen och de rostade valnötterna. Broccoli, morötter och äpple är alla i säsong nu i oktober och finns svenskodlade i butik, så passa på att göra den här salladen till en middag snart
Gjorde även en sås/dressing på turkisk yoghurt och fetaost till. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig sallad på morot, äpple och granatäpple, som passade alldeles utmärkt