Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Inkokta äpplen med Vanilj, Kanel, Kardemumma & Stjärnanis
Jag har pallat mina äpplen längs en promenadväg och vet inte riktigt vilken sort de är. Alltså, jag plockade äpplena från ett träd på allmän plats som nog har varit en del av en trädgård en gång i tiden… Även om jag är väldigt frestad att smyga in i trädgårdarna i villaområdet och testa alla olika varianter som nu har mognat fullt ut
1 äpple1 msk russinnågra kaplsar kardemumma mortladyoghurt av turkisk karaktärhonung1 tsk pumpafröHacka äpple och stek i lite smör ringla lite honung över och kardemumma. 1 äpple. 1 msk russinnågra kaplsar kardemumma mortladyoghurt av turkisk karaktärhonung
Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka med kardemumma, kanel och en liten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"