Skölj och skala äpplena. Smörj formen och placera ner äppeltärningarna och "blåbären". Smula ner smulpaj smeten bland äppelbitarna och "blåbären" Och in i mitten av ugnen i 40 minuter. 3-4 stycken äpplen. 250 g "Blåbär" (ta vilket sorts bär ni vill till denna blandning)
Skala och kärna ur äpplena samt skär dem i bitar. Blåbär eller hallon. blåbär eller hallon. Arbeta ihop ingredienserna till täcket och fördela degen över bären/äpplena, men lämna cirka 1 1/2 cm tomt mot kanten så att degen inte rinner över
rismjölk sötad med bananpulver, rivet äpple, blåbär, granatäppelkärnor, lite flytande honung. Till den här gröten fick jag för mig att försöka göra egen rismjölk
Jag gillar inte skal av äpple, eller bitar av äpple i paj. Häll i blåbär. Men gör du det så kan du ha färska äpplen i önskad form istället för äppelmos
Ganska ofta har jag slattar med bär i frysen som blivit över efter tårtbak och andra gånger kanske det ligger något ensamt äpple i fruktskålen och det kommer man ju inte så långt med om man vill göra en paj