Den här veckans vegetariska inslag får helt enkelt bli en lättgjord och fräsch sallad - eller kanske snarare ett tillbehör - som sätter extra piff på något annat i matväg
Skär rödbetorna tunt och vänd ner dem tillsammans med kaprisen i lök- och äppelblandningen. Bred ut örtcrèmen på kavring, fördela rödbets- och äppelsalladen ovanpå
Låt skivorna rinna av, varva äpplen och rödbetor vackert på tallrikar och skeda på. Skär av blasten på rödbetorna ca 3 cm från knölen. 6-8 färska rödbetor
tomat och äppelsallad,. Kakan kan även bakas med rivna färska rödbetor. Stress. Ett sätt för mig att försöka koppla av hemma är att skriva och tanka av mig
Borsta rödbetorna väl (skala och dela dem om de är grova). 500 g rödbetor. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg dem med hasselnötter och salvia i en ugnssäker form
Skala eventuellt äpplena och skär dem och rödbetorna i tärningar. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, ca 25 min. färska rödbetor (ca 500 gr)