Jag älskar äpplen, äppelpaj, äppelkaka, ugnsbakade äpplen - you name it, och jag ÄLSKAR havregryn. MEN, hur fint än en äppelpaj nu skulle sitta så är det ju liksom inte nåt som är särskilt nyttigt, speciellt inte när man försöker äta enligt makros
I veckan uppmärksammade jag en gammal favorit till frukostbordet. Nämligen ugnsbakad gröt. Iochmed att jag gjort mugcakes har jag glömt bort denna goda frukost, men i veckan dammade jag av två recept och experimenterade i köket
– äppelpajsgröt. Det var ett tag sedan jag gjorde ugnsbakad gröt, så när jag igår kväll såg min ugnsform jag brukar använda var söndagens frukost given
Veckans mat har hittills bestått av bland annat köttfärssås med mathavre, fläskfilégryta med rotsaker och så min älskade äppelpajsgröt, inget att klaga på
Då jag är hemma med sjuk L och ledig E idag passade jag på att göra en ugnsbakad gröt till frukost, sånt man inte tar sig tiden till att göra på vardagarna annars
Äppelpajsgröt. Publicerat kl. 9. 01 den 15 februari, 2013. Kategori. Frukost - gröt. God morgon fredag ♥. . Eftersom jag åkte hem till Torsby redan igår kunde jag unna mig en sovmorgon även idag