Jag har gjort äppelmos tidigare men denna gången ville jag testa att utesluta sockret, jag tog istället Icas sötströ, smaksatte med kanel och vaniljpulver
Är fortfarande lite skeptisk till stevia, lite för oinsatt. När jag passerat moset är det dax att söta det och det gjorde jag med ca 1 steviasocker och 2 dl socker. ca 1 steviasocker
Osötat äppelmos är perfekt på gröten, som ingrediens i desserter eller går bra att använda i bakning där det kan ersätta smör/kokosolja helt eller delvis och gör att bakverken blir saftiga utan tillsatt fett
2,5 msk stevia strö. 2 msk osötat äppelmos. Oj vad helgen har gått snabbt. I fredags var jag och några vänner på en indisk restaurang på söder i Stockholm som heter Indian Garden och ligger på Västgötagatan 18
Blanda minikeso, stevia strö och vaniljpulver och mixa med stavmixer tills du får en slät kräm. Blanda kesella, vaniljpulver, päronpuré och stevia strö
**har inte testat men mosad banan eller äppelmos borde funka lika bra. 1/2 msk stevia strö. Just nu är det många tjejer (och killar) som kämpar med sina dieter inför den största nybörjartävlingen i Sverige
Blanda ihop kesella, vitchoklad, vanilj, gelatinpulver och stevia. 3 msk osötat äppelmos. 1,5 msk stevia strö. 2,5 msk stevia strö. 1 msk stevia strö**Har du inte sockerfri vit choklad går det bra utan men moussen smakar mer vanilj och inte så mycket vit choklad. 3 msk osötat äppelmos
0,5 dl (3-4 msk) stevia strö eller sukrin. 0,75 dl (80g) osötat äppelmos. 0,75 dl (80g) osötat äppelmos. Jag gick idag, och ska under hela helgen gå en utbildning till att bli Isodieten coach på Paulüns Näringscenter
Ha sedan i äppelmoset. Vispa de hela äggen + stevia sötströ luftigt med en elvisp i ett par minuter. 3 msk stevia sötströ. 0,5 dl osötat äppelmos. 1,5 msk stevia sötströ. 3 msk stevia sötströ. 0,5 dl osötat äppelmos. 1,5 msk stevia sötströ