Bullarna eller kringlorna kan penslas med smält smör och doppas i pärlsocker när du tagit ut dem. över pärlsocker och hackad nötter som mandel eller hasselnötter
Ljuvliga små vetebrödsknyten fyllda med smöt, äppelmos och kanel. pärlsocker. Mitt recept på äppelmos hittar ni HÄR, men annars går det förstås bra att köpa moset till fyllningen
Blanda ner äppelmos, smör- & rapsolja samt valfri mängd kanel och vaniljpulver. 3 msk äppelmos (valfritt). Pensla bullarna med vatten eller ett uppvispat ägg och strö över lite sesamfrön (eller pärlsocker om man föredrar det) och grädda sedan mitt i ugnen i 10-14 min. 3 msk äppelmos (valfritt)
Vanilj = VaniljkrämÄpple = smör, äppelmos, socker, kanelDeg till kanelbullarca 50 bullar160g smör5 dl mjölk50g jäst1 dl socker15 dl vetemjöl1 vaniljstång, urskrapad, använd skalet en annan gång. Jäs en andra gång ca 45 minuter, grädda på 180°C tills de är gyllenbruna, om du vill kan du innan gräddning dekorera med t ex pärlsocker, nötter, kokos eller vad du tycker passar