Vispa i äppelmosenoch rör ner dom torra ingred. 2 dl äppelmos. 3 tsk kanel. Släng ner smeten i en smörad samt bröad form och in i ugn på 175° i ca 55 min♥. 2 ägg 2 dl äppelmos. 3 tsk kanel
Jag tycker att frukt och bär oftast är godast färska, men då jag gillar att baka och laga mat gör jag en del efterrätter och kakor med frukt och bär och kokar äppelmosoch gör sylt och saft någon gång ibland
Vispa grädden och bred den över äppelmoset. Bred äppelmos över de två bottnarna. Låt kakan vila en stund i sin form innan den stjälps upp och får kallna
Annars älskar jag äppelmos med kaneloch lite ingefära. De är perfekta att använda till bakning och matlagning av olika smak, som till exempel till ett smarrigt äppelmos
När recept på ”nyttiga kakor” och olika hälsosamma efterrätter/frukostar läggs upp brukar jag ofta få reaktionen om att ”Det där kan inte vara så nyttigt, eh
Till KANELBULLAR strör du över socker ochkanel. FYLLDA BULLAR, KANELBULLAR, SNÄCKOR, VEGABRÖD. Dela degen i fem delar och kavla ut varje på mjölat bakbord till en rund kaka
Det är Klassiskt griljerad julskinka av kalkon, Kycklingbullar med smak av jul, Lätt kycklingpaté, Kycklingprinskorv, Julkryddade kycklingben, Mormor Marias hembakta tunnbröd, Hemgjord rödbetssallad, Hemgjort äppelmos, Rödkålssallad gjord med Crock-Pot och kokt Ope-potatis
Gör en fördjupning i längderna och fyll med en sträng äppelmos. Rör smör och socker luftigt. Rör ihop glasyren och bred den över äppelmoset på de varma längderna