Äppellasagne recept

Kalkon- och äppellasagne

Kalkon- och äppellasagne

4 – 6. 500 g kalkonfilé. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta. 1 burk krossade tomater (400 g). 1 dl vispgrädde. 1 hönsbuljongtärning

Tomten äp på Julbord

Kalkon- och äppellasagne. Senaste inläggen. Enkla fiskbiffar med dillsmör. 11 januari, 2016. Karibisk lax. 10 januari, 2016

Julmiddag

Kalkon- och äppellasagne. Senaste inläggen. Karibisk lax. 10 januari, 2016. 8 januari, 2016. Mustig Chiligryta

Par

Kalkon- och äppellasagne. Senaste inläggen. Par. 12 januari, 2016. Enkla fiskbiffar med dillsmör. 11 januari, 2016

Järntorget

Kalkon- och äppellasagne. Senaste inläggen. Järntorget. 13 januari, 2016. Par. 12 januari, 2016. Enkla fiskbiffar med dillsmör

Äppellasagne

Lägg lasagnebladen i en stor skål. Häll över varmt vatten och låt stå i 10 minuter. Låt rinna av. Gör äppelfyllningen

Kalkon- och äppellasagne

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och finhacka lök och vitlök, skär kalkonen i cm stora bitar. Fräs löken i 1 msk smör ca 2 mintuer, lägg i kalkonen och låt den fräsa tills den fått lite färg