Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Blanda yoghurt och flädersaft i en bunke. Krama ur gelatinbladen och smält dem i en kopp i mikron, ca 10 sekunder
Från boken gör jag dessutom en god äppelglass med varma kryddor. Idag recenserar jag boken De yoga keuken (ursprunglig titel The yoga kitchen) av Kimberly Parsons
För att inte riskera att förvirra någon, så vill jag bara påpeka att detta alltså var varmrätten, den som kom efter trattkantarellsoppan och innan äppelglassen med rostade, kanelkanderade valnötter
Matmuffins med kantareller och ost 8-10 styckenOstsås med bacon. Till middagen passade det fint med svamp, helstekta smålökar och råstekta äppelklyftor
Gjorde dessa framförallt för att kunna smula ner i min äppelglass och äppelkaksglass. Bakade lite härligt goda havrekakor idag, fast jag är inte helnöjd, letar efter ett recept som ger lite mer sprödare kakor, , men de här var himla goda de med
Gräddig äppelglass. I år tog jag äntligen tag i projektet ”Göra min egen glass”. Jag inhandlade glassformar för några få kronor (finns på Ikea, City gross m